1 db – Imunex alga komplex

11 970 Ft

1 doboz / 180 kapszula – Egy komplexben 5 alga

SZEDÉS – ADAGOLÁS

AZ IMUNEX Alga komplexből naponta 6 kapszula fogyasztása javasolt.

6 kapszula fogyasztás esetén, elegendő:  30 napig

1 db esetén 1.600 Ft a szállítás / 3 db -tól a szállítás – 0 Ft

2 db 19.700 Ft – Rendelés ITT

3 db 27.700 Ft – Rendelés ITT

 

IMUNEX alga összetétele

Az IMUNEX alga komplex, mely 5 algát egyesíttet, a szervezet kiegyensúlyozott hosszú távú egészséges működéséhez.

 

SPIRULINA PLATENSIS

A Spirulina Platensis melyet a WHO “szupertápláléknak” minősített, több mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, a legmagasabb biológiai hasznosultsággal! Megtalálhatók benne, az emberi szervezet számára szükséges nélkülözhetetlen vitál-anyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, zsírsavak, a legszélesebb spektrumban.

 

LITHOTHAMNIUM CORALLIOIDES VÖRÖS ALGA (Aqamin)

A Lithothamnium alga jelentősége, az igen magas kalcium-tartalmában rejlik! Több mint egyharmada szerves kötésű kalcium, mely az emberi szervezetben 90%-ban fel tud szívódni.

CHLORELLA VULGARIS

A legintenzívebb sejttisztítás: a chlorella egy “méregmágnes“, képes megfosztani a sejteket a káros anyagoktól és lerakódásoktól. Nehézfém-kivezető képessége egyedülálló. Méregtelenítés után a vesénk és májunk jobban képes ellátni a feladatait. Rosttartalmának köszönhetően az anyagcserénk is felgyorsul.

HAEMATOOCCUS PLUVIÁLIS: ASZTAXANTHIN

Haematooccus Pluviálisban található asztaxantin, a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismertté. Rendkívül hatékonyan védi a szervezetet és nem válik pro-oxidatívvá! Áthatol a vér-agy gáton, illetve a vér-retina gáton is, azaz képes jótékonyan felhalmozódni az agyban és a szemekben.

BARNA ALGA: KLEP

A hormontermeléshez a pajzsmirigynek jó minőségű, szerves jódra van szüksége. A barna alga természetes, szerves jódot biztosít. Ha nem áll rendelkezésre elegendő szerves jód, akkor a pajzsmirigy működése zavart szenved. A kelp segít a pajzsmirigyhormonok termelésében, az anyagcsere szabályozásában,  illetve hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez. A jód rendkívül fontos a testünk számára, a sugárzásokkal szembeni védekezéshez.

 

Transzplantált betegeknek IMUNEX fogyasztása, immunerősítő hatása miatt nem javasolt!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„1 db – Imunex alga komplex” értékelése elsőként
Shopping Cart