Akció!

Venoptim vérkeringés javító

Original price was: 10 720 Ft.Current price is: 9 720 Ft.

1 doboz / 100 ml

Felhasználási javaslat: naponta fújjon (vigyen fel) 3- alkalommal a problémás területre.

A Venoptim javíthatja a rossz vérkeringést, és elősegítheti a mikrocirkulációs problémák mindennapi tüneteinek enyhítését (hideg lábak, hideg kezek, zsibbadt terület). Különösen ajánlott a rossz vérkeringéssel, hideg végtagokkal rendelkezőknek.

VENOPTIM Vérkeringés optimalizáló

Kiszerelés: 100ml

Természetes összetevőkből álló készítmény, gyógynövények kivonatából.

A felvitt permet hamar felszívódik.

Tartalmaz többek között rozmaring olajat, mely nagyon hatékony a keringés további fokozásáravadgesztenye kivonatot, amelynek érfalvédő és- erősítő hatása ismert. A metil-nikotinát egy olyan része a készítménynek, amelynek értágító és keringésfokozó hatása lehet.
szegfűszeg olaj fokozza a bőr vérkeringését. A gyömbérkivonat nagyon jó hatással van az erekre, és elősegítheti a normális keringést. Az ázsiai gázló olaj természetes vérkeringés serkentő hatása fokozza az elérni kívánt célt.

Különösen ajánlott a rossz vérkeringéssel, hideg végtagokkal rendelkezőknek, mert megoldást nyújthat a mindennapi kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Felhasználási javaslat: naponta fújjon (vigyen fel) 3 alkalommal a problémás területre.

Fekete nadálytő kivonat

VENOPTIM 1. összetevője a Fekete nadálytő kivonat, melynek legfontosabb hatóanyagai a kolin, az allantoin és a cserzőanyagok, melyeknek köszönhetően kivételes duzzanatlohasztó képességgel rendelkezik.

A fekete nadálytőben található allantoin javítja a kezelt terület vérellátását, támogatja a sejtek szaporodását, aminek köszönhetően képes felgyorsítani a sérült szövetek regenerálódását.

kolin bezárja a véredények falát, ezáltal megakadályozza a szövetfolyadék szivárgását. A kolin és az allantoin hatására gyorsabban fel tudnak szívódni a gyulladáshoz kapcsolódó anyagok, ezáltal csökkentik a duzzanatot és a fájdalmakat.

Ázsiai gázló, Centella

VENOPTIM 2. fontos hatóanyaga az Ázsiai-gázló kivonat, mely kivételes érregeneráló hatással rendelkezik, illetve természetes vérkeringés serkentő hatásával járul hozzá a végtagok optimális keringésének visszaállításához.

A növény legfontosabb hatóanyagai a triterpén vegyületek, köztük legfőként az asiaticosid ázsiatikozid), mely erősíti a kötőszöveteket és az érfalakat, fokozza a vénás vérkeringést, illetve szerepet játszik az erek regenerálásában is.

Vadgesztenye kivonat

VENOPTIM 3. lényeges összetevője a Vadgesztenye-kivonat, mely értágító, gyulladáscsökkentő hatásúfokozza a vénás erek falának rugalmasságát, illetve javítja a perifériás keringést is.

A benne lévő eszcin csökkenti a kis erek áteresztőképességét, és megszünteti a szövetekben lévő folyadék felhalmozódását.
vadgesztenye kivonata támogatja a duzzanatok lelohasztásátcsökkenti a kis erek körüli vérzéseket, az értágulatok miatti ödémát és a nehézláb érzést is.

Árnika kivonat

VENOPTIM 4. kivételes gyógynövénye az Árnika-kivonat, mely fő összetevői a szeszkviterpén-származékok, a flavonoidok és a flavonok, a triterpének, a karotinoidok, a poliszacharidok, a kumarinok, az illóolajok, a fahéjsavak és a kávésav-származékok.

Az árnika tágítja a hajszálereket, javítja a keringést, és fokozza a vérbőséget, illetve hatékonyan csökkenti az ödémákat és a gyulladásokat.
Poliszacharidjai (poliszaharidjai) fokozzák a tisztító falósejtek hatékonyságát, helenalin tartalma pedig a gyulladásokat csökkenti hatékonyan.
A helenanin és a dihidro-helenalin együttese nem csak gyulladásgátló, hanem fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.

Kakukkfű olaj

5. hatóanyaga a Kakukkfű-olaj, melyet azért tettünk bele, mert egy hatékony gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, vérbőséget fokozó és izomlazító hatással rendelkező gyógynövény.

kakukkfű csökkenti az ödémás végtagfájdalmakathelyreállítja a megfelelő izomtónust és a vérkeringést a vízzel telt ízületekben.
Egy nemrégiben készült japán kutatásban a kakukkfű olaja hatékonyan csökkentette a fájdalmakat, bizonyos esetekben még a szintetikus fájdalomcsillapítóknál is hatásosabban.

Metil nikotinát

A következő összetevő a Metil-Nikotinát, ami egy a természetben is előforduló, erős értágító és keringésfokozó hatással rendelkező vegyület. Emellett csillapítja a fájdalmakat, valamint elősegíti a szövetekben visszatartott folyadék eltávolítását.

A metil- nikotinát hőhatásának köszönhetően a VENOPTIM többi összetevője jóval koncentráltabban képes bejutni a kötőszövetekbe.

Paprika kivonat

7. hatóanyag a VENOPTIMban a Paprika-kivonat, mely fő hatóanyaga a kapszaicin, rendkívül hatásosan képes serkenteni a vérkeringést, azzal hogy megemeli a hőmérsékletet, így az erek kitágulnak, ezért sokkal gyorsabban képes bennük a vér áramolni.

Emiatt a paprika kivonata roppant eredményesen alkalmazható a hideg lábak felmelegítésére is, de a kapszaicin fájdalomcsillapító és duzzanatcsökkentőhatású is egyben.

Gyömbér kivonat

VENOPTIM 8. összetevője a gyömbér-kivonat, mely nagyon jó hatással van az erekre, és elősegítheti a normális vérkeringést.
gyömbér melegítő hatású, fokozza a vérkeringést, gyulladáscsökkentő, és fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.

Mentol + Kámfor

következő 2 összetevő a MENTOL és a KÁMFOR, melyek helyi vérbőséget idéznek elő, illetve fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságúak.
kámfor kettős, hűtő-fűtő mechanizmusával csillapítja a fájdalmakat: először lehűti a perifériás idegvégződéseket, majd a vérbőség fokozásával elkezdi melegíteni a fájdalmas területeken a hideg, merev végtagokat.

Rozmaring olaj

11. hatóanyagként a Rozmaring olaj került bele a gyógypermetbe, mely hazánkban is hivatalos drogként szerepel a gyógyszerkönyvben.
rozmaring helyi keringést fokozó és gyulladáscsökkentő hatású, mely még sokkal hatékonyabban érvényesül a mentollal és a kámforral együttesen.

Koffein

A VENOPTIM-ban lévő KOFFEIN pedig erős vízhajtó és vérkeringést fokozó hatású, így segít a felhalmozódott víz, az ödémák felszámolásában is.

Szegfűszeg olaj

VENOPTIM 13. hatóanyaga a Szegfűszeg olaj, ami nagymértékben serkenti a vérkeringést, így javítja a végtagok vérellátottságát, de fájdalomcsillapító hatása is van.

Borsmenta olaj

A következő összetevő a Borsmenta olaj, mely szintén komoly vérkeringést fokozó hatással bír, hűsít, és emellett az anyagcserét is javítja.

Torma kivonat

Az VENOPTIM gyógypermet utolsó, 15. hatóanyaga pedig a Torma-kivonat, mely gyökere olyan csípős vegyületeket tartalmaz, melyek vérbőséget idéznek elő, de csökkentik a fájdalmakat és a gyulladásokat is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Venoptim vérkeringés javító” értékelése elsőként
Shopping Cart